Natuurlijk contact

Een-op-een Trails

‘Natuur als gids’  biedt mogelijkheden  om contactmomenten te ervaren voor iedereen binnen een  organisatie. Om  op te laden en weer (extra) energie te krijgen. Hoe wordt deze verbinding ervaren? Ik neem je mee de natuur in en help je daarbij.  Mijn kracht is dat ik voor alle lagen binnen de organisatie een sparrings partner kan zijn.  Ik verbind door gebruik te maken van de symboliek van de natuur. Geïnspireerd kan er verder gewerkt worden. 

 

De trails zijn een-op-een.  Er zijn 4 opties:

    

   • Even sparren trail: Speciaal voor diegene die al (te) lang thuis werkt en extra energie en inspiratie kan gebruiken op een natuurlijke manier. In deze trail staat het contact centraal.  Ik bied dit klankbord door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor kan ik me inleven in veel situaties.  Dit in combinatie met mijn kennis van de symboliek van de natuur.  Zo houden we zaken tegen het licht. Door het contact in en met de natuur ontstaan mooie nieuwe inzichten. Je krijgt weer lucht. Duur 1 uur.

    

   • Natuurtalent trail: In deze trail staan jouw  talenten centraal. We focussen op jouw talenten die je van nature hebt en hoe je deze nog beter in kan zetten. Dit gaan we aanvullen met bronnen waar je altijd een beroep op kunt doen. Waardoor je volledig vanuit jezelf kan gaan acteren. Aan het eind verankeren we hetgeen dat jij hebt bereikt.  Duur 1 uur. 

    

   • Nature trail met een gediplomeerd IVN-natuurgids. Voor kennis, verwondering en inspiratie.  Ik neem je als natuurgids mee en geef  uitgebreide informatie over de omgeving, zowel cultuur-historisch als landschappelijk: je loopt bijvoorbeeld door oude beukenlanen waar honderden jaren geleden de koetsen ook doorheen reden. Veel natuurweetjes zoals die op dat moment te zien zijn: hoe maakt een mannetjes specht het hof aan een vrouwtjes specht en wat is een eikenbladroller? De beleving wordt aangevuld met de natuur te ruiken, voelen en proeven.

    

   • Natuurcoaching Traject:  Een volledig natuurcoaching traject.  Ben je vastgelopen? Zoek je helderheid? Het bestaat uit vijf sessies van 1,5 - 2 uur.  Door de dialoog en gebruik te maken van de symboliek van de natuur krijg je inzicht. Meer informatie over hoe natuur coaching werkt is te vinden  op de pagina 'Wat is natuurcoaching'. 

   De sessies zijn in de omgeving van Breda of in overleg.

    

   Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden op petra.cauwels@natuuralsgids.nl / telefoonnummer 0613223360 of via onderstaand formulier.