Mijn naam is Petra Cauwels, gediplomeerd IVN natuurgids.

Van kleins af aan was ik graag buiten. Dat is altijd zo geweest.  In het verleden heb ik veel gesport tot aan  eredivisie squash toe. Na een blessure ben ik ermee gestopt. Vervolgens mijn andere liefde weer opgepakt, namelijk de natuur. Ik  heb de 1,5-jarige  IVN opleiding tot natuurgids gevolgd. In mijn wandelingen staat vooral beleving centraal aangevuld met kennis. IVN staat voor Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. 

 

Tevens heb ik een opleiding Natuur Coaching gevolgd. Voor vragen naar inzicht maken we gebruik van de symboliek van de natuur. Voor trails  op maat tussen natuurgidsen en natuur coaching kun je bij 'Natuur als Gids' terecht. 

 

Mijn missie:

Ik neem je mee de natuur in om meer ruimte te ervaren. Deze beleving geeft energie, inspiratie en vooral inzichten voor de toekomst.

 

Mijn visie:

Ben je vastgelopen? Zoek je helderheid en inzicht? Of wil je genieten van de pracht en kracht van de natuur? In de natuur krijg je alle ruimte om jezelf te zijn.  Als gids van de natuur begeleid ik programma’s in de prachtige omgeving van Breda die energie en inspiratie geven voor bedrijven, hun medewerkers en bezoekers.

 

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in voor vragen of een offerte.

 

Natuur als Gids

Petra Cauwels

Wiek 15

4851 VN Ulvenhout

 

Email: petra.cauwels@natuuralsgids.nl

Tel:        0613223360

KVK nr:  73887803